Zielony Marwit z jabłek i ogórka z imbirem dodaje energii, poprawia procesy trawienne i działa przeciwbólowo. Stosowany regularnie pomaga zmniejszyć częstotliwość występowania migreny. Z kolei sok z jabłek, rabarbaru i buraka to cenne źródło witamin A, C i E, kwasu foliowego oraz błonnika. Niezwykłe połączenie składników bazowych gwarantuje jedyne w swoim rodzaju doznania smakowe jednoznacznie kojarzące się z polskim latem.
Świeży sok z jabłek, rabarbaru i buraka
wartości odżywcze w 100 ml soku
Wartość energetyczna: 173 kJ / 41 kcal
Tłuszcz: 0 g
Węglowodany: 9,8 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0,01 g
Świeży sok z jabłek i ogórka z imbirem
wartości odżywcze w 100 ml soku
Wartość energetyczna: 144 kJ/34 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,2 g
w tym cukry: 7,8 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 g