Superfood w nowym soku Marwit. Jarmuż zapewni właściwą odporność
Zawarta w świeżym soku z pomarańczy i jarmużu witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Sok jest naturalnie mętny, niewyprodukowany z koncentratu i niepasteryzowany.
2017-11-13, 14:43
Dzięki zawartości jarmużu, czyli uznanego na całym świecie superfood, nowy sok z limitowanej edycji Marwit to prawdziwa bomba witamin i innych, pożądanych składników. Dostarcza organizmowi witamin C, A, E i z grupy B, kwasu foliowego, związków fenolowych, zaliczanych do przeciwutleniaczy, a także wapnia, sodu i potasu.
Świeży sok z pomarańczy i jarmużu
Pojemność: 250 ml
Skład: Sok z pomarańczy 95%, sok z jarmużu 5%
Wartości odżywcze w 100 ml
• Wartość energetyczna: 181 kJ/43 kcal
• Tłuszcz: 0 g
• Węglowodany: 9,6 g, w tym cukry: 9,6 g
• Białko: 0,7 g
• Sól: 0,02 g
• Witamina C: 36 mg (45% dziennej referencyjnej wartości spożycia)
KONTAKT / AUTOR
Anna Pawłowska-Kruzińska
Kierownik ds. Marketingu
Marwit Sp. z o.o.
POBIERZ JAKO WORD
Pobierz .docx