Superfood w nowym soku Marwit. Jarmuż zapewni właściwą odporność
Zawarta w świeżym soku z pomarańczy i jarmużu witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Sok jest naturalnie mętny, niewyprodukowany z koncentratu i niepasteryzowany.
2017-11-13, 14:43

Dzięki zawartości jarmużu, czyli uznanego na całym świecie superfood, nowy sok z limitowanej edycji Marwit to prawdziwa bomba witamin i innych, pożądanych składników. Dostarcza organizmowi witamin C, A, E i z grupy B, kwasu foliowego, związków fenolowych, zaliczanych do przeciwutleniaczy, a także wapnia, sodu i potasu.

Świeży sok z pomarańczy i jarmużu

Pojemność: 250 ml
Skład: Sok z pomarańczy 95%, sok z jarmużu 5%
Wartości odżywcze w 100 ml
• Wartość energetyczna: 181 kJ/43 kcal
• Tłuszcz: 0 g
• Węglowodany: 9,6 g, w tym cukry: 9,6 g
• Białko: 0,7 g
• Sól: 0,02 g
• Witamina C: 36 mg (45% dziennej referencyjnej wartości spożycia)

KONTAKT / AUTOR
Anna Pawłowska-Kruzińska
Kierownik ds. Marketingu
Marwit Sp. z o.o.
POBIERZ JAKO WORD
Pobierz .docx
Biuro prasowe dostarcza WhitePress
Copyright © 2015-2024.  Dla dziennikarzy
Strona, którą przeglądasz jest dedykowaną podstroną serwisu biuroprasowe.pl, administrowaną w zakresie umieszczanych na niej treści przez danego użytkownika usługi Wirtualnego biura prasowego, oferowanej przez WhitePress sp. z o.o. z siedzibą w Bielsku–Białej.

WhitePress sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz odesłania do innych stron internetowych zamieszczone na podstronach serwisu przez użytkowników Wirtualnego biura prasowego lub zaciągane bezpośrednio z innych serwisów, zgodnie z wybranymi przez tych użytkowników ustawieniami.

W przypadku naruszenia przez takie treści przepisów prawa, dóbr osobistych osób trzecich lub innych powszechnie uznanych norm, podmiotem wyłącznie odpowiedzialnym za naruszenie jest dany użytkownik usługi, który zamieścił przedmiotową treść na dedykowanej podstronie serwisu.